Waarmee kan ik u helpen?

Beste hondenvrienden,

 

Hieronder geef ik u een overzicht van hoe ik te werk ga en hoe u een afspraak kunt inplannen.

Wat biedt persoonlijke begeleiding?

Door de jaren heen werd duidelijk dat er betere resultaten worden geboekt als klanten niet ‘op uur’ staan. Om deze reden koos ik ervoor om te werken ‘per consultatie’. Ik neem uitgebreid de tijd en hanteer een persoonlijke aanpak. Dit is essentieel om een correcte analyse en diagnose te kunnen vormen over uw situatie, om u zo de gepaste begeleiding te kunnen bieden.

Wanneer ik langskom voor een kennismakingsgesprek wordt de volledige namiddag/vooravond voor u en uw hond(en) voorzien. Gemiddeld duurt deze zo’n 3-tal uren, langer indien nodig.

Wanneer ik langskom voor een opvolgconsultatie ben ik wel genoodzaakt om tijdig af te ronden zodat ik meerdere opvolgconsultaties kan inplannen op één dag. Een opvolgconsultatie duurt gemiddeld 2u, uiterst 2u30m.

Na elke consultatie neem ik ook nog de tijd om u eerstdaags een gedetailleerd en gepersonaliseerd verslag te bezorgen.

Welk keuze voor mijn situatie?

Deze vraag kan pas beantwoord worden na een eerste kennismaking. Na 8 jaar ervaring kan ik met zekerheid zeggen dat elke hond, elke case en elk gezin een andere aanpak vergt              

                                           ~ elke hond heeft een ander verhaal ~

 

Op het einde van het kennismakingsgesprek wordt in onderling overleg met de klant besproken hoeveel sessies er nodig geacht worden.

Ik probeer steeds de voordeligste optie aan te bieden omdat ik altijd mensen wil aanmoedigen om te opteren voor persoonlijke begeleiding. 
(BTW-factuur voor bedrijven is mogelijk)

 

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om me te contacteren.

 

Vriendelijke groet,

Matthias