top of page

Disclaimer

De elementen die in deze disclaimer worden vermeldt zijn van toepassing op de website www.dogguidance.be

Matthias Michiels (DogGuidance) besteed maximale zorg aan de getoonde informatie op de website maar dit houdt echter op geen enkele manier een garantie in. Er bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie op deze website, of in informatiebronnen-/links na verloop van tijd verouderd of achterhaald blijken. Matthias Michiels (DogGuidance) staat niet in voor de volledigheid of juistheid van de informatie op deze website noch aanvaard hij hier hiervoor enige aansprakelijkheid.

Matthias Michiels (DogGuidance) is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onvolledige, gevoelige of onjuiste informatie op deze website of door de aangeboden diensten en producten. Ook aanvaard Matthias Michiels (DogGuidance) geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door Matthias Michiels (DogGuidance) dienen te worden onderhouden. Noch betekent dit dat Matthias Michiels (DogGuidance) instemt met de inhoud ervan, ook niet impliciet.

Matthias Michiels (DogGuidance) behoudt zich ten alle tijde het recht om de informatie op de website te wijzigen. Op elk ogenblik kan Matthias Michiels (DogGuidance) beslissen de toegang tot de website, geheel of gedeeltelijk, te onderbreken zonder voorafgaand berichtgeving.

Er worden geen garanties gegeven dat emails of berichten via andere digitale wegen tijdig worden ontvangen en verwerkt alsook aanvaard Matthias Michiels (DogGuidance) geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Matthias Michiels (DogGuidance) en onderaannemers/medewerkers staan niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden email, noch voor het tijdig ontvangst van deze.

Onjuiste of storende informatie kan u melden door te mailen naar dogguidance@gmail.com. Uw vraag/verzoek wordt vervolgens zo snel mogelijk geëvalueerd en indien nodig wordt gepaste acties ondernomen.

Deze website bevat gegevens die gebruikers kunnen downloaden. Indien de gebruiker beslist bestanden of media via deze website te downloaden doet deze dit altijd op eigen risico.

Het verspreiden, kopiëren of elk ander gebruik van informatie, lay-out, documenten, afbeeldingen audio, video, tekst is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Matthias Michiels (DogGuidance).

bottom of page