top of page
transp.png

Partners

Logo Atelier D'ellis.png

Harnas en/of lijn nodig??

Lokale verdeler van Atelier d'Ellis

Raadpleeg de folder hier
Welzijn en gezondheid betekent niet alleen een goede begeleiding. In deze webwinkel vindt u een assortiment tuigjes, lijnen, voeding, kruiden en diensten samengesteld die passen bij onze filosofie waarin welzijn en gezondheid van uw maatje centraal staat.

Waarom opteert u best voor een ergonomisch harnas?

Wist u dat wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat honden allerhande medische aandoeningen en ziektes kunnen krijgen door het dragen van een halsband. Daarnaast brengt een halsband verscheidene beperkingen met zich mee! Zelf veranderingen in persoonlijkheid, irriteerbaarheid en aangetaste sociale vaardigheden kunnen optreden. De druk in en achter de ogen wordt beduidend verhoogd en kan leiden tot problemen met het zicht van uw hond. Externe druk op de schildklier kan schade berokkenen en leiden tot hypothyreoïdie, dewelke zich uit als chronische stress, loomheid, evenals gedragsveranderingen en een verstoord metabolisme. 
Hoofdprobleem bij het gebruik van een halsband
Hoofdpijn, spierpijn in de nek en rug, verslechterde mobiliteit, moeite met eten en drinken, hoesten, maag- en darmproblemen, veranderde hartslag, verhoogd stressniveau en oogproblemen kunnen optreden.
Het zachte weefsel rond de nek/hals van de hond is exact dezelfde als bij mensen. U kan bij uzelf ervaren hoe onaangenaam zelf maar de lichtste vorm van druk is op uw strottenhoofd en de rest van uw nek/hals. 

Beschikbare kleuren:

Beschikbare kleuren 29mrt21.png

1  Black, 2  Oceangreen, 3  Red, 4  Blue, 5  Curry-Black/Black-Curry, 6  Burgundy-Grey/Grey-Burgundy (2 varianten), 7  Curry with Black paws, 8  Black with Curry paws, 9  Turyquoise with Black paws, 10  Black with Turquoise paws, 11  Burgundy with Black paws, 12  Black with Burgundy paws.

+ (voorlopig enkel op bestelling - langere leverduur): Indian, Kakhi, Forestgreen, Bruin

voor meer info of voorbeelden: dogguidance@gmail.com

HarnescurryblpawsMLXL.png
harnessreflecblackMLXL.png
Prijslijst
Rubber ingevlochten & reflectoren
lijnrubberrefl.png
Op alle tuigjes en lijnen geldt een garantie van 5 jaar
(normale slijtage, panieksituaties, bijtsporen of verkeerd gebruik van het product uitgesloten)
Officiële sponser van
Artemis vzw

 

Vzw die zich focust op het beschermen en behouden van zowel de inheemse als de uitheemse roofvogel- populaties. Daarnaast houden ze zich bezig met de educatie van de jeugd over roofvogels en hun plaats in de ecologie.

 

artemisvzw.be

 

 

 

 

bottom of page