Volgende diensten biedt ik gratis aan:

Begeleiding bij de keuze van uw pup of adoptiehond

 

U heeft twijfels over welk ras het best bij u past? U weet niet waar je het best je hond vandaan haalt? Door mijn opleiding en ervaring het ik tamelijk wat connecties waarmee ik u misschien van dienst kan zijn. Daarnaast kan ik u begeleiden met tips en zaken waarop je moet letten bij de aanschaf van uw pup.

Mijn regels: geen broodfok of import (uitgez. rescue), gedrag en socialisatie zijn belangrijker dan stamboekeigenschappen, in orde met alle formaliteiten en vaccinaties en algemeen (mentaal) gezonde pups.


Bent u een fokker en u kan me overtuigen dat we een zelfde denkbeeld delen over het belang van socialisatie en opvoeding, met een oog op een betere nieuwe generatie honden in België, dan wil ik me graag komen voorstellen om zo nog meer gezinnen te kunnen begeleiden in de keuze van een geschikte pup! Daarnaast sta ik open voor argumentatie en ben ik ook altijd enthousiast om meer te leren over uw ras.

 

Advies

 

Heeft u vragen of wenst u een second opinion? Mijn prioriteiten zullen altijd bij de honden liggen dus ik help u graag verder.